Pc -Tvdoki.hu
Photo by: Missy S Link: http://www.flickr.com/photos/listenmissy/5087404401/ Photo by: Daniel Parks Link: http://www.flickr.com/photos/parksdh/5227623068/ Photo by: Mike Ranweiler Link: http://www.flickr.com/photos/27874907@N04/4833059991/ Photo by: Stuart SeegerLink: http://www.flickr.com/photos/stuseeger/97577796/ Photo by: Stuart SeegerLink: http://www.flickr.com/photos/stuseeger/97577796/ Photo by: Stuart SeegerLink: http://www.flickr.com/photos/stuseeger/97577796/

PC-Szervíz

Asztali számítógépek, notebookok szervízelését vállaljuk, valamint kis és középvállalkozások számára nyújtunk rendszer üzemeltetési szolgáltatásokat kedvező áron. Számítógépét előzetes egyeztetést követően fogadjuk szervízünkben, de igény esetén a helyszínen is megoldjuk számítógépes problémáit, amennyiben szükségessé válik, úgy számítógépét elszállítjuk és javítást követően visszajuttatjuk Önhöz.

Miért érdemes minket választania?
  • Ingyenes kiszállás (csak a javítás díját számítjuk fel)
  • Hétvégén is rendelkezésére állunk
  • Kedvező árak
  • Problémájára mindig találunk megoldást
  • Mert Ön csak akkor fizet, ha számítógépe müködik (kivétel hardverhibák esetén)
  • Garanciát vállalunk munkáinkra
  • Áraink kedvezőek, rejtett költségek nélkül
  • Telefonos és távoli segítségnyújtást biztosítunk

 

Hardverek

Notebookok és asztali számítógépek beszerzése

Vállaljuk komplett számítógépek, notebookok, táblagépek, számítógép alkatrészek beszerzését kedvező áron, rövid határidővel. Egyéni számítógép konfigurációk összeállítását is vállaljuk általános, irodai, játék vagy speciális feladatok ellátására egyaránt, tekintve hogy a hipermarketekben kapható olcsó számítógépek gyakran nem felelnek meg a szükséges minőségi, teljesítménybeli követelményeknek. A teljes munkafolyamatról ajánlatot készítünk, melynek elfogadását követően, igény esetén elvégezzük a számítógép összeállítását, telepítését, helyszíni üzembehelyezését is.

Szoftverek

ESET szoftverek kedvezményes forgalmazása

Cégünk viszonteladói szerződést kötött a Sicontact Kft-vel, az ESET Software kizárólagos magyarországi disztribútorával. A megállapodás keretében kedvezményesen biztosítjuk ügyfeleinknek a cég vírusírtó és egyéb biztonságtechnikai szoftvermegoldásait, valamint technikai támogatást nyújtunk beüzemelésükkel, használatukkal kapcsolatban. Megrendelés esetén átvállaljuk a liszenszel kapcsolatos ügyintézéseket. A cég fő termékei a NOD32 antivirus szoftver és az ESET Smart Security szoftvercsomag, mely a NOD32 vírusírtó program mellett tűzfalat és levélszemétszűrő szolgáltatásokat is tartalmaz.

Kérjen ajánlatot ESET NOD32 termékre

LCD, LED PLASMA CRT TV szerelő

Üdvözlök minden kedves látogatót! Bízom benne, hogy cégünk több mint 30 éves múltja, kedvezményes árai és komoly tapasztalatai az Ön segítségére lesznek! Cégünk fő profilja a televíziók, DVD készülékek, hifik, videomagnók szakszerű szervízelése garanciával.

 

TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS BEÁLLÍTÁS

Távirányítók javításával és pótlásával is foglalkozunk. Szinte minden típusú készülékhez tudjuk Önnek biztosítani a megfelelő távszabályozót. A típusszám bediktálását követően katalógusból kikeressük a hozzávalót, ha nincs raktárkészletünkön, akkor megrendeljük, és 1-2 napos szállítási időn belül átadjuk Önnek.


Hívjon!
vezetékes: 061 240 8391
mobil: 0670 432 5330

TV SZERVÍZ | ÁRAK | KAPCSOLAT | PC SZERVÍZ | OLDALTÉRKÉP

Copyright © 2013. All Rights Reserved